Maldegemseweg 76
Knesselare

Statige, zeer goed onderhouden woning

Gemeente
Knesselare
Prijs
€ 535.000
Terrein oppervlakte
3080 m²
Bouwjaar
1989
Aantal slaapkamers
4
Kadastraal inkomen
1507
EPC
181 kWh/m²
Perfect onderhouden woning in een doodlopende straat nabij het centrum van Knesselare. Vlotte bereikbaarheid. Prachtig perceel (met een oppervlakte van 3.080 m²). Aangelegde tuin waarvan u kunt genieten!

Via de oprit bereik je de voordeur die toegang geeft tot de centrale inkomhal met prachtige marmeren trap. Vanuit de inkomhal kunt u zich verplaatsen naar: de ruime leefruimte (met aangename lichtinval), de ingerichte keuken (voorzien van alle toestellen zoals oven, microgolf, kookvuur, damkap, koelkast en vaatwas + rechtstreekse toegang naar het terras), de bureauruimte/eerste slaapkamer alsook het gastentoilet . Vanaf de keuken is de achterinkom/wasplaats bereikbaar, vanwaar je toegang hebt tot de koele berging en inpandige garage.
De verdieping bestaat uit een nachthal met toegang naar de drie slaapkamers, ingerichte badkamer met ligbad en een afzonderlijke ruimte met toilet. De woning is voorzien van een zolderruimte.
Losstaande gemetste dubbele garage en houten tuinhuisconstructie met overdekte anex-terras is te vinden in de tuin. Tevens voorziet de tuin in een serre. Zeer nette aangelegde tuin.

De woning is voorzien van centrale verwarming op stookolie. Alle ramen voorzien van dubbele beglazing en twee aanwezige regenwaterputten (elk met een inhoud van 7.000 liter), die zijn aangesloten op toiletten, wasmachine-aansluiting en buitenkraan.

Beschikbaarheid van het pand te bespreken
EPC: 181 kWh/m²
Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu