Wingenestraat 32
Aalter

Opbrengsteigendom (handelsgelijkvloers met appartement)

Gemeente
Aalter
Prijs
€ 329.000
Terrein oppervlakte
327 m²
Bouwjaar
1939
Aantal slaapkamers
2
Kadastraal inkomen
704
Renovatiejaar
2012
EPC
778 kWh/m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
In de centrumstraat van Sint-Maria Aalter vinden we dit gebouw, gelegen op een hoekperceel. Het betreft een opbrengsteigendom, gesplitst in twee delen, zijnde een gerenoveerde handelsruimte op het gelijkvloers en een appartement op de eerste verdieping (met bijhorende zolderruimte). Beide panden zijn op heden verhuurd (aan stabiele huurders die reeds geruime tijd huren).

De indeling van het gebouw ziet eruit als volgt:
De handelsruimte, recent volledig gerenoveerd, bestaat uit een onthaalruimte (voorzien van ingemaakte kasten), een werkatelier, sas, (droge!) kelder, bureauruimte (met ingewerkte kasten), opbergruimte en technische ruimte. Verwarming (en verkoeling) met airco-units is voorzien. De handelsruimte geniet tevens van zonnepanelen die zich op de dakbedekking bevinden.

Het appartement, welke zich op de eerste verdieping bevindt, is te bereiken via een gemeenschappelijke hal op het gelijkvloers met toegang naar de trapplaats, hall op de verdieping met toegang naar de leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, twee slaapkamers en trapplaats naar zolder.
Het appartement geniet op het gelijkvloers tevens van een private tuin met bijhorende garage. Centrale verwarming op stookolie is aanwezig.

Beide delen van het gebouw op heden verhuurd, waardoor en interessant rendement van toepassing is!
Vastgoedinfo in aanvraag.
EPC appartement: 778 kWh/m²
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu