Thijskensstraat 54
Maldegem

Hoeve te koop met landelijk zicht op zeer rustige ligging

Gemeente
Maldegem
Terrein oppervlakte
1558 m²
Aantal slaapkamers
1
EPC
854 kWh/m²
Stedenbouwkundige vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing
Nee
Deze charmante hoeve is zeer centraal gelegen. Het bevindt zich in een oase van rust maar ook zeer dicht bij de Aalterbaan die u onmiddellijk verbind met de belangrijkste invalswegen.

De hoeve is bereikbaar via de mooie oprijlaan naar achter waar ook nog een gerenoveerde paardenstal staat en een oud schuurtje. De hoeve is in goede staat en zo werden er hier en daar aanpassingen gedaan door de tijd heen.
Indeling: inkomhal, 2 badkamers op de benedenverdieping waarvan de ene uitgerust met douche en de ander is uitgerust met een bad. De keuken werd recent volledig vernieuwd en is volledig geïnstalleerd met alle toestellen, vanuit de keuken heeft u een open zicht naar achteren toe. In de eetplaats zijn heel wat authentieke elementen bewaard zoals de vloer en het plafond waar de houten structuur nog zichtbaar is. Aan de leefruimte is nog een moderne veranda bijgebouwd met heel veel glas en een gashaard waar het steeds aangenaam vertoeven is door het aangenaam zicht.
Boven is er een grote open ruimte die momenteel wordt gebruikt als living met een gashaard, aanpalend aan deze zeer grote ruimte is een slaapkamer. Op de volledige bovenverdieping is de authentieke structuur nog zichtbaar.

Buiten kunt u genieten van de rust en het aangenaam zicht van de aangelegde tuin met vijver, terras en paatjes.

Bent u gecharmeerd door deze woning? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!!!
0496/44.40.20 - 050/72.92.70 of mail naar julie@consea.be
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu