Venakker 26
Aalter

Goed gelegen open bebouwing

Gemeente
Aalter
Terrein oppervlakte
2174 m²
Bouwjaar
1986
Aantal slaapkamers
4
Kadastraal inkomen
1120
EPC
131 kWh/m²
Stedenbouwkundige vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning van toepassing
Nee
Via de oprijlaan betreedt je het perceel van 2.174 m² en kom je aan bij de woning, centraal gesitueerd tussen een aangenaam en ordelijk aangelegde tuin, verdeeld in compartimenten. De woning werd zeer goed onderhouden door haar huidige eigenaar, zowel binnen als buiten, wat onder andere te zien is aan de recent vernieuwde centrale verwarmingsinstallatie (type Buderus, aangesloten op aardgas), dakisolatie, de geplaatste zonnepanelen, de vernieuwde badkamer, ... Kosten noch moeite werden hierbij gespaard.

Voertuigen kunnen geplaatst worden op de aangelegde parkeerplaatsen. We betreden de woning via de inkomhall, die u toegang geeft naar de leefruimte, afzonderlijke gastentoilet, ingerichte keuken (voorzien van oven, kookvuur en dampkap) en bureauruimte/eerste slaapkamer. Vanuit de keuken is er toegang naar de wasplaats (met anex koele berging), achterinkom en inpandige garage.
De verdieping is opgebouwd uit en nachthall, berging/zolderruimte, drie slaapkamers en volledig vernieuwde badkamer (met ligbad, douche en badkamermeubel) die via de nachthall alsook de master-bedroom bereikbaar is.

Aansluitend aan de woning bevindt zich de carport. De tuin, gezellig ingericht, is voorzien van bergingen en een bijgebouw.
Het pand is voorzien van een waterverzachter en 3 regenwaterputten.

Woning beschikbaar per 1 oktober 2019 (te bespreken)
EPC: 131 kWh/m²
Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv
Woning niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied.
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu