Brouwerijstraat 53
Aalter

Centraal gelegen woning met ruime tuin

Gemeente
Aalter
Terrein oppervlakte
1279 m²
Bouwjaar
1978
Aantal slaapkamers
3
Kadastraal inkomen
1053
EPC
455 kWh/m²
Stedenbouwkundige vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning van toepassing
Nee
Deze uiterst ruime woning, gelegen op een perceel grond van 1.279 m², laat je genieten van zijn degelijkheid en ruimtegevoel. De goede ligging, met vlotte bereikbaarheid van het centrum van Aalter, alsook de perfecte uitvalsbasis naar het openbaar vervoer en grote uitvalswegen, bezorgen je alle comfort!

Op het gelijkvloers biedt de inkomhall je de toegang naar het gastentoilet, de ruimte living (met open haard en zicht op de achterliggende tuin), de ingerichte keuken, de kelder (met toegang naar de kruipkelder) en eerste slaapkamer/bureauruimte. Vanuit de keuken heb je verder nog de toegang naar de was- en stookplaats (tevens met buitendeur naar tuin) vanwaar je naar de inpandige dubbele garage kan gaan (garage afzonderlijk voorzien van zolderruimte).

De verdieping bestaat uit een lichtrijke nachthall met twee slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad en zolderruimte bestaande uit twee niveau's (mogelijkheid tot inrichten van vierde slaapkamer!).

In de achterliggende aangelegde tuin kunnen zowel kinderen als volwassenen zich volledig uitleven (in alle rust op het zonneterras of actief op de grote graspartij).

De woning is volledig onderkelderd met een kruipkelder. Centrale verwarming voorzien.

Vrij bij akte
EPC: 455 kWh/m²
vastgoedinfo in aanvraag
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu