Sint-Gerolflaan 2
Aalter

Casco - bebouwing op top locatie

Gemeente
Aalter
Prijs
€ 212.000
Terrein oppervlakte
147 m²
Bouwjaar
2019
Aantal slaapkamers
3
Stedenbouwkundige vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning van toepassing
Nee
Hierbij bieden we een ruime nieuwbouwwoning te koop aan in het centrum van Aalter! Deze woning wordt water- en winddicht verkocht en afgeleverd (casco - geen verdere afwerking voorzien). U heeft als koper de vrije keuze om zelf verder af te werken (zonder verplichting om gebruik te maken van een door de bouwheer aangestelde aannemer)! Perfecte basis voor de doe-het-zelver die zelf kan en wil afwerken.
(mits meerprijs kan de woning ook afgewerkt worden verkocht - vraag inlichtingen op kantoor)

De indeling van deze woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhall met vestiaire, fietsenberging en buitenberging. De eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken en aansluitende berging, vast overdekt terras, gastentoilet en hall naar tweede verdieping. De tweede verdieping beschikt over een nachthall, drie slaapkamers, afzonderlijk toilet en een badkamer. Tot slot beschikt de woning nog over een zolderruimte.

De woning is zeer solide opgebouwd en voorziet de mogelijkheid tot aankopen van een bijhorende carport! Neem contact op voor meer inlichtingen of een bezoek!

EPC nog niet afgeleverd wegens nieuwbouw
Wg, gvkr, vv, vg, gdv
vrij bij akte
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu