Marktstraat 57
Maldegem

Handelsruimte met woning in het centrum van Maldegem

Gemeente
Maldegem
Prijs
€ 1.295
Bouwjaar
2013
Aantal slaapkamers
3
EPC
108,06 kWh/m²
Indeling:

Op het gelijkvloers is een handelsruimte die momenteel is ingericht als kapperszaak. Hier zijn verschillende mogelijkheden. Verder is er op het gelijkvloers ook een afzonderlijk toilet en een zeer ruime inpandige garage met heel veel opbergmogelijkheden + aansluiting wasmachine en droogkast.

Om naar het woongedeelte te gaan is er de mogelijkheid om de trap te nemen ofwel de lift die helemaal tot de bovenste verdieping gaat.

Op het 1ste verdiep is een ruime leefruimte met eetplaats en open keuken die volledig is ingericht met alle toestellen. Aanpalend aan de leefruimte is een terras aan de voorkant van het gebouw. Alle ramen zijn voorzien van elektrische gordijnen, zo kunnen deze automatisch worden bediend.

Op de bovenste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 2 beschikken over ingemaakte kasten. Er is verder ook nog een afzonderlijk toilet en een ruime badkamer met bad, douche en dubbele lavabo.

EPC: 108.06 - E-peil: E69

Aarzel niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende bezichtiging. U kunt ons steeds contacteren op het nummer 050/72.92.70 of mail naar mireille@consea.be
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu