Via Immo-Consult

Waarom via Immo-Consult?

Gedurende drie jaar hebben wij de regio actief geprospecteerd. Alle eigendommen die te koop worden aangeboden gaan we vooraf persoonlijk gaan bezoeken. We bieden enkel eigendommen aan die aan een aantal strenge selectiecriteria voldoen met bijzondere aandacht voor ligging, constructie en prijs/kwaliteit.

Wij werken in Spanje samen met een beperkt aantal lokale collega’s die op een professionele manier bezig zijn met hun vak en die we volledig kunnen vertrouwen, op basis van goede ervaringen en referenties  (het  beroep van makelaar in Spanje is niet beschermd of gereglementeerd en daardoor zijn er veel malafide “makelaars” actief op de Spaanse markt).

Daarnaast werken we samen met  een lokale advocate gespecialiseerd in stedenbouw die alle dossiers nauwkeurig bekijkt en waar we alle nodige en nuttige adviezen kunnen inwinnen.  De rol en de verantwoordelijkheid van de notaris in Spanje is zeer beperkt. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om alles grondig na te kijken en te (laten) controleren.

We begeleiden u van a tot z bij het volledige aankoopproces. We peilen naar uw wensen, prioriteiten en zoeken, in functie van uw budget, naar de meeste geschikte eigendommen. We organiseren uw prospectie en bezoeken ter plaatse. Eens uw keuze gemaakt begeleiden we u bij alle administratieve formaliteiten. Ook voor de eventuele verbouwing, renovatie, inrichting en onderhoud van uw eigendom kunnen wij voor de juiste personen zorgen.

Als leek kan u dus niet zomaar onvoorbereid aan uw zoektocht naar uw droomhuis beginnen: laat u professioneel begeleiden zodat uw Spaanse droom geen nachtmerrie wordt!!!

 WIJ MAKEN UW SPAANSE DROOM WAAR

Meer over Immo-Consult
© Immo-Consult 2019Reclamebureau Tallieu & Tallieu